Home
Het systeem
Bladmuziek
Stickers
Lesmethode
privacybeleid
copyright
Bestellen
Contact
Locatie: Contact

Over onze werkgroep en iets over mezelf.

Met in totaal vijf vrijwilligers zijn we nu volop bezig om kleurmuziek te ontwikkelen en te produceren, waarbij we het belangrijk en vanzelfsprekend vinden dat mensen met een beperking en laaggeletterden zélf muziek kunnen maken. Dát is onze missie.

Er is geen winstoogmerk, het materiaal wordt tegen kostprijs geleverd en er worden geen uren gerekend.

Onze groep gaat met doel en werkwijze onderdeel uitmaken van de nieuwe stichting muziek, waarbij het vooral gaat om 'impact first'. Stichting muziek i.o. is ook op Facebook actief. Zie:Facebook pagina

Ontwikkeling kleurmuziek René Koelemaij
Software ontwikkeling Hans Eland
Tekst en muzikale controle Jetty Brakman
Tekst en muzikale controle Annemarie Pluijmers
Website beheer Aat Eland
oorspronkelijk website ontwerp Martijn Eland

Iets over mijzelf

Mijn naam is René Koelemaij en ik ben meer dan 38 jaar werkzaam geweest als muziektherapeut, artistiek leider en dirigent van een orkest van mensen met een verstandelijke beperking.

Daarnaast heb ik 18 jaar gewerkt als docent keyboard kleurmuziek voor leerlingen met een verstandelijke beperking en/of stoornis in het autistisch spectrum.

Met deze 2 banen ben ik meer dan fulltime aan het werk geweest in een werkelijk prachtig vak: muziek toegankelijk maken voor mensen die wat langzamer en soms op een wat andere manier leren. Ik heb een muziek pedagogische en orthopedagogische opleidingsachtergrond.

De ontwikkeling van de methodiek en het (software)programma van het Multi-Kleur Muzieksysteem is met de onmisbare en niet aflatende hulp van Hans Eland een privé- aangelegenheid geweest.

Dromen...

Wat zou het geweldig zijn als heel veel goede Nederlandse en Belgische muzikanten het met hun toestemming mogelijk maken dat mensen met een beperking en laaggeletterden óók hun muziek kunnen spelen. Onder andere de Zeeuwse band BLŘF, Claudia de Breij, Herman van Veen, Clouseau, en uitgevers als KokBoekencentrum werken al mee door kosteloos hun toestemming te verlenen, zodat ook hun muziek op kleurmuziek verspreid mag worden.

Contactinformatie

Over ons

Contactformulier
Multi-Kleur muzieksysteem © valt onder copyright en is intellectueel eigendom van René Koelemaij
Copyright © by R.R.Koelemaij, Oost-Souburg